Buna ziua
Am intrat intr-o mare incurcatura .......- anul acesta s-a deschis succesiune in instanta dupa bunica decedata in 1998 - nestiind ca s-a dezbatut succesiune bunicul - decedat in 1959 :( am aflat aceasta de la Arhiva Notarilor Publici -
Dar , am aflat ca nici dupa parintii bunicii - aflati in alta localitate / judet decedati in 1974 nu s-a dezbatut nimic . Marea problema o am , ca exista titluri de proprietate pe numele fratilor bunicii , dar pe numele bunicii - NIMIC . Dar nu pot scoate certificat deces - parintii bunicii - pentru ca NU Exista . Nu exista certificat deces la ultimul domiciliu , nu exista in evidentele populatiei unde au locuit , nu exista in registrul agricol . In schimb Exista doar fratii bunicii - decedate . Am reusit sa scot certificatul de nastere al bunicii unde e specificat numele parintilor , dar mai departe ..... CE SA FAC ..... Nu exista explicatie decat ca au reusit sa o pacaleasca si CHIAR NU SE MAI POATE FACE NIMIC !!!!!!X-(
Daca am inteles eu bine, va intereseaza bunurile ramase de la parintii bunicii dvs, bunuri care le detin fratii bunicii cu titluri de proprietate. In acest caz e necesar de stiut in ce modalitate au ajuns fratii in posesia acelor titluri de proprietate pentru a sti daca bunica dvs. a fost inlaturata de la dreptul la mostenire sau nu.