avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor

Buna ziua
Am intrat intr-o mare incurcatura .......- anul acesta s-a deschis succesiune in instanta dupa bunica decedata in 1998 - nestiind ca s-a dezbatut succesiune bunicul - decedat in 1959 :( am aflat aceasta de la Arhiva Notarilor Publici -
Dar , am aflat ca nici dupa parintii bunicii - aflati in alta localitate / judet decedati in 1974 nu s-a dezbatut nimic . Marea problema o am , ca exista titluri de proprietate pe numele fratilor bunicii , dar pe numele bunicii - NIMIC . Dar nu pot scoate certificat deces - parintii bunicii - pentru ca NU Exista . Nu exista certificat deces la ultimul domiciliu , nu exista in evidentele populatiei unde au locuit , nu exista in registrul agricol . In schimb Exista doar fratii bunicii - decedate . Am reusit sa scot certificatul de nastere al bunicii unde e specificat numele parintilor , dar mai departe ..... CE SA FAC ..... Nu exista explicatie decat ca au reusit sa o pacaleasca si CHIAR NU SE MAI POATE FACE NIMIC !!!!!!X-(

X-(
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 08:53, 4 Octombrie 2009
Nu se poate sa nu existe certificat de deces.
Daca aveti cretificatul de nastere veti putea avansa in cautarile dvs.
Succes!
Daca am inteles eu bine, va intereseaza bunurile ramase de la parintii bunicii dvs, bunuri care le detin fratii bunicii cu titluri de proprietate. In acest caz e necesar de stiut in ce modalitate au ajuns fratii in posesia acelor titluri de proprietate pentru a sti daca bunica dvs. a fost inlaturata de la dreptul la mostenire sau nu.
multumesc pentru raspuns , am certificatul de nastere al bunicii - tatal ei , era nascut in 1895 dar nimic mai mult .
Mai gasiti eventuale raspunsuri si aici www.avocatnet.ro/content/for...
trebuie sa existe certificat de deces.cautati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire de la bunici ma_ria ma_ria Buna seara, bunicii au murit, unul in 1992, celalalt in 2000 si nu s-a dezbatut mostenirea din varii motive. In prezent mai traiesc doi dintre cei 6 frati, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. mama mea împreună cu cei 3 frați rămași în ... Edy2020 Edy2020 Bună ziua. Mama mea împreună cu cei 3 frați rămași în viata ar dori sa vândă casa, terenurile și pădurea părinților ei. Problema este ca mai au 3 ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare-cumparare. buna! tatal meu a decedat acum 20 de ani, fara sa se faca dezbaterea ... MMon MMon Buna! Tataul meu a decedat acum 20 de ani, fara sa se faca dezbaterea succesorala pt niste terenuri apartinand bunicilor. Fratele acestuia (decedat intre timp ... (vezi toată discuția)