avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare casa

Buna seara ! Va rog sa ma ajutati , am o dilema , daca vreau sa cumpar o casa , banii care vor intra in contul vanzatorului ,vin din conturi bancare care nu sunt pe numele meu ( conturile sunt unul al mamei si unul al matusii mele , ele doresc sa faca aceasta plata ) . In contractul de vinzare _cumparare cumparatorul voi fi eu ( proprietar) . Este legal asa sau trebuie ca banii pentru cumpararea casei sa fie virati dintr-un cont unde sunt titular eu.

Astept un raspuns

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: CeciliaW , utilizator 22:34, 13 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc ! In acest moment avansul pentru casa a fost virat din contul mamei , restul de plata poate fi virat din contul meu ?
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bcr - probleme cu virarea banilor catre vanzator apartament prin prima casa AlinaFM AlinaFM Buna seara, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate la urmatoarea problema si anume: Eu sunt in poatura de vanzator al unui apartament, ... (vezi toată discuția)
Plata achizitie imobil elyzv elyzv Daca vreau sa achizitionez un imobil si am conturi deschise la mai multe banci , la incheierea actelor la notar cum se procedeaza?Trebuie ca pana la semnarea ... (vezi toată discuția)
Programul prima casa ContemporaryCaveman ContemporaryCaveman Buna Ziua, Mi-ati putea spune, va rog, cam in ce consta programul \\\\"Prima Casa\\\\"? Am un imobil pe numele meu, iar cumparatorul vrea sa mi-l cumpere ... (vezi toată discuția)