avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Supliment de succesiune concesiune loc de veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Supliment de succesiune concesiune loc de veci

Un loc de veci concesionat cu 4 persoane pe titlu de concesiune, morti toti patru, ce trebuie sa faca mostenitorii si cat costa toate taxele notariale daca locul de veci este estimat de cimitir la 8000 lei
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:07, 14 Septembrie 2017
Daca este vorba despre loc de veci detinut prin contract de concesiune-respectiv drept de folosinta limitata ,acesta nu intra in masa de succesiune
Mostenitorii pot prelua spre utilizare respectivul loc,prin incheiere de nou contract de concesiune cu administratia cimitirului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune nedezbatuta - unic mostenitor - concesiune loc de veci kikitam kikitam Parintii mei au decedat -mama acum 10 ani , tata acum 4 ani-si nu am reusit sa fac succesiunea, eu fiind unica mostenitoare ; este vorba de un apartament si un ... (vezi toată discuția)
Loc de veci ghencea civil alexandru57 alexandru57 Am o mostenire inca nedezbatuta in urma mortii tatalui si a fratelui meu,care consta in doua locuri de veci in cimitirul ghencea civil.trebuie sa ma prezint ... (vezi toată discuția)
Loc de veci Rita2018 Rita2018 Buna ziua! Ma intereseaza daca exista o modalitate legala prin care pot intra in posesia unui loc de veci, donat de proprietari. Mentionez ca proprietarii nu ... (vezi toată discuția)