avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Desfasurarea cursurilor intr-o alta scoala.
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Desfasurarea cursurilor intr-o alta scoala.

Buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca este legal ca elevi unei scoli sa mearga sa-si sustina cursurile intr-o alta scoala.
Din cauza ca sunt multi elevi clasele III,IV si VI trebuie sa mearga la scoala de dupamasa,o posibilitate ca aceste clase sa mearga de dimineata ar fi sa mearga la o alta scoala.Va rog sa-mi spuneti daca este legal si daca exista un art legal care face posibil sau nu acest lucru.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Prevedere legala??? monalisaalina monalisaalina Buna ziua, V arog sa imi spune-ti daca exista o anumita prevedere legala si care este anume in urmatoarea speta:un elev al unei scoli de soferi caruia ii ... (vezi toată discuția)
Scolile au obligatia sa informeze parintii asupra cazurilor de covid-19? IUBONI IUBONI Buna dimineata. Stie cineva sa-mi spuna daca scolile au obligatia sa informeze parintii despre situatia epidemiologica (legata de Covid-19 sau alte boli ... (vezi toată discuția)
Pauzele dintre orele de clasa a elevilor mihaialbert mihaialbert Buna ziua, Am un copil in clasa I. Petrece 4 ore de cursuri zilnic de luni pana joi la scoala, iar vinerea are 5 ore. Nemultumirea mea este ca in pauze toti ... (vezi toată discuția)