avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Persoana în spațiu cu amenzi
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Persoana în spațiu cu amenzi

Bună ziua. Am achiziționat recent o mașină și nu o pot înmatricula deoarece am o persoană luată în spațiu care are amenzi la primărie iar primăria nu îmi eliberează actele necesare pana nu se achită amenzile. Persoana nu mai locuiește la mine de vreo 5-6 ani și nici nu vrea sa achite acele amenzi. Cum pot rezolva? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:36, 14 Septembrie 2017
Amenzile sunt consemnate pe persoana fizica care este identificata prin CNP distinct de al dv
Aveti 2 variante fie actionati in instanta persoana ,solicitand instantei sa dispuna hotarare prin care sa oblige persoana sa achite debitul in evidenta-varianta de lunga durata ,fie varianta rapida achitati dv debitul si obtineti certificatul fiscal de la administratia fiscala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot scoate o persoană din spațiu? Anonimul1990 Anonimul1990 Bună ziua. Am achiziționat recent o mașină și nu o pot înmatricula deoarece am o persoană luată în spațiu care are amenzi la primărie iar primăria ... (vezi toată discuția)
Persoană luată în spațiu primește amenzi pe care nu le plătește. poate fi afectat proprietarul? lexev lexev Dacă un chiriaș, să zicem, își face carte de identitate cu domiciliul la adresa în care stă în chirie, adică este luat în spațiu de proprietar, apoi ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare certificat fiscal,legal sau nu? Zaky Zaky Mama vrea sa vinda apartamentul in care locuim iar cei de la taxe si impozite refuza sai dea certificatul fiscal pe motiv ca fratele meu ar avea niste amenzi ... (vezi toată discuția)