am 2 copii si in instanta mi.au incredintat mie fata(6 ani) ca baiatul(5 ani) nu l.a cerut ( ca la proces a zis ca nu e al lui , cand i.am zis sa faca testu de paternitate . suportam eu toate cheltuielile el a refuzat categoric) deci amandoi sunt a mine,. el plateste doar 200 de lei pensia alimentara atat, niimic pastile, nimic spitale, nimic imbracaminte nimic incaltaminte, nimic pt gradinita ,, precizez ca el sta la parintii lui inca distanta de 2 case ( stau la sat) are vreo 8 luni de cand nu mai vine sa ia copii cand ii vine lui randul .... intrebarea mea ar fi alta ...eu muncesc in italia sunt in regula cu actele cu munca cu casa, as vrea sa iau copii la mine , am vb cu el si nu vrea sa imi dea semnatura ca a zis ca ,,ii iubeste foarte mult ,,,adevarul e ca se si vede, ce ar trebui sa fac sa le usurez viata sa ii am langa mine , cum as putea sa ii aduc aici avand in vedere ca el nu se ocupa deloc de ei,,, de 4 ani jumate numai eu ma lupt sa le ofer detoate ca el da numai cei 200 de lei...., practic lor nu le lipseste nimic.....