avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Schimbare destinatie cladire PARCHET
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Schimbare destinatie cladire PARCHET

Va rog sa ne ajutati in legatura cu procedura prin care putem obtine aprobarea ca o cladire a PARCHETULUI neutilizata de ani de zile ,poate fi utilizata temporar ca scoala intrucat s-au inceput lucrari de amenajare iar organizarea cursurilor in doua cicluri la alta scoala este ingreunata de probleme cu transportul,majoritatea eleviilor fiind navetisti.Am inteles ca schimbarea destinatiei unei cladiri a Parchetului se poate face doar prin hotarare de guvern.Nu exista si o alta forma?Multumim!
Ultima modificare: Vineri, 15 Septembrie 2017
MARIANAV, utilizator

Alte discuții în legătură

Constructie bloc locativ in vecinatate steluta79 steluta79 Buna ziua. Am si eu o intrebare. Locuiesc intr-un bloc cu 7 etaje, si, recent, vis-a-vis de bloc, mai exact chiar peste drum, au inceput lucrarile pentru ... (vezi toată discuția)
Transfer elev in timpul procesului de divort intre parinti mirunae mirunae Buna ziua, doresc sa stiu daca se poate acorda transferul unui elev la solicitarea mamei (pentru motivul - schimbare de domiciliu) , aflandu-se si in proces ... (vezi toată discuția)
Autorizare isu lamoruz lamoruz Pentru un atelier de mobila nou infiintat, in suprafata de 320 mp, amplasat intr-o cladire cu o suprafata totala de 470 mp, compartimentata, este necesara ... (vezi toată discuția)