avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Tehnician maseur
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Tehnician maseur

Buna dimineata. Am absolvit cursul de tehnician maseur , avand toate cele 7 module terminate si as dori sa -mi deschid un cabinet la mine acasa,dar sa merg si la pacienti acasa. Mentionez ca eu acum am serviciu si asta as dori sa o fac in timpul meu liber .
Intrebarile mele sunt :
1. Daca eu lucrez ,pot sa-mi fac un pfa,sau ce tip de firma pot face si ce cod CAEN teebuie sa am?
2. Daca eu fac firma pe numele sotiei care este pensionara , ea trebuie sa aiba studii in domeniul activitatii specifice firmei pe care o face? Ce cd CAEN este necesar si ce tip de firma se poate face ( pfa,srl,independent sau familial)?
3. In cazul meu care credeti ca este mai avantajos sa fac ( pfa,srl,independent,familial) sau ce tip de firma i-mi puteti recomanda ?
4. Meseria de Tehnician Maseur in ce tip de activitati se incadreaza si ce cod CAEN are , avand in vedere ca eu am absolvit toate modulele referitoarela tehnician maseur?
5. Ce acte i-mi sunt necesare pentru a -mi deschide acest cabinet ?
Va mulumesc !!!!

Alte discuții în legătură

Srl sau pfa. un sfat va rog! Addryana Addryana Am nevoie de un afat. Vreau sa urmez un curs de 4 luni de zile a zi de tehnician maseur cu specializari pe kinetoterapie si fizioterapie) la final o sa am un ... (vezi toată discuția)
Probleme la angajare terapeut terapeut Buna ziua, Am absolvit cursul de Tehnician maseur cu durata de 7 luni, 4 module (masaj somatic, masaj reflexogen, drenaj limfatic manual si masaj terapeutic) ... (vezi toată discuția)
Probleme autorizare pfa - tehnician maseur monamasaj3226 monamasaj3226 Am absolvit un curs complex de masaj cu durata de 9 luni. Diplome recunoscute de Ministerul Muncii si de Ministerul Invatamantului. COR vechi 3226 - ... (vezi toată discuția)