avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Procentaj total poprire salar?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Procentaj total poprire salar?

Buna, in cazul in care am de platit pensie alimentara pentru 1 copil minor si am de asemenea si credite la care o sa primesc poprire pe salar care este procentajul maxim care imi poate fi poprit din salar?
Stiu ca pentru 1 copil e procentaj fix de 25% din salar si are prioritate fata de alte datorii.
Am citit undeva ca suma maxima este 50% din salar, ma intereseaza in principal daca aceasta se calculeaza cu tot sau fara pensia alimentara?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:32, 15 Septembrie 2017
50% din venitul lunar net, fără pensia de întreținere.
Pensia de întreținere o plătiți separat din mână.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu de la doi executori și hotărâre judecătorească pentru 25% pensie de întreținere. cum se calculează reținerile? jondoe1 jondoe1 Buna ziua,intrebarea mea este/un salariat are poprire pe salariu de la doi executori judecatoresti si o hotarare judecatoreasca de retinere pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Popririi banci + poprire pensie de intretinere minor(transformata din procent in suma fixa) + restanta pensie alimentara. care este solutia care ma poate ajuta sa nu ajung un om al strazii? clericul clericul - In 2019, in urma divortului, s-a stabilit pensia alimentara de 25%(1/4) din venit pentru minor. - In 2020, fosta sotie a infiintat poprirea de 33% din venit ... (vezi toată discuția)
Pensie de întreținere vs. poprire pe venit: care este procentul maxim cumulat în care se pot face reținerile, și care creanță este prioritară? AndreiATB AndreiATB In cazul in care instanta de judecata hotaraste plata unei pensii alimentare pana la varsta de 18 ani a copilului in timp ce pe venitul lunar (salariu) exista ... (vezi toată discuția)