avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Statut Asociatia parintilor
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Statut Asociatia parintilor

Bună ziua! As dori sa ma ajutati intr-o problema delicata. In scoala noastra, presedinta Asociatiei parintilor nu mai are copilul in cadrul scolii (a terminat anul trecut). Din motive obscure, nu doreste sa paraseasca pozitia pe care o are si doreste sa faca parte in continuare din Consiliul de administratie al scolii. Ma intereseaza un regulament/lege din care sa aflu drepturile si obligațiile Asociatiei de parinti/presedintelui. si cum putem corecta aceasta situație.
Cel mai recent răspuns: elenaodobescu , utilizator 16:10, 15 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia parintilor din scoala monuca monuca Buna ziua, As dori, va rog cateva lamuriri argumentate legal pentru problemele urmatoare: Daca presedintele Asociatiei de parinti dintr-o scoala si-a mutat ... (vezi toată discuția)
Regulament scolar preuniversitar ceapraga ceapraga Buna seara, Am o nelamurire referitoare la Regulamentul scolar. Copilul meu este in clasa a zecea, la un liceu evaluat al treilea pe oras (media de ... (vezi toată discuția)
Uniforma scolara e obligatorie? lucicasweis lucicasweis Buna seara, daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns....va rog... La scoala unde am inscrisi copii s-a hotarat de consiliul \"nu stiu care\", ca este ... (vezi toată discuția)