avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de maternitate

Buna ziua daca am 1 an si 2 luni si in noiembrie nasc pot beneficia de indemnizatie
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:37, 16 Septembrie 2017
In speta, veti putea beneficia de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cc crystinik_p18 crystinik_p18 Buna ziua, De curand am aflat ca am contractul pe perioada determinata pana in luna septembrie. De asemenea sunt insarcinata in 4 luni, sarcina despre care ... (vezi toată discuția)
Indemnizație concediu creștere copil Apaxil Apaxil Buna ziua, a-și dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizație concediu creștere copil in cazul in care am fost angajata pe 2 ore din 2015 pana in Aprilie ... (vezi toată discuția)
Informati concediu crestere copil Haloo Haloo Va rog sa ma informati am lucrat ianuarie 2016 pana in aprilie 2017 si mai 2017 pana in ianuarie 2018 ma incadrez la prenatal daca nasc in noiembrie 2018 sau ... (vezi toată discuția)