avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Penalități pentru plata cu întârziere a daunelor
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Penalități pentru plata cu întârziere a daunelor

In câte zile trebuie achitata bespagubirea solicitată Fonduli de Garantare a Asiguraților, după depunerea cererii ?
Menționez ca am fost implicat intr-un accident rutier si am depus cererea la FGA, deoarece Carpatica Asigurari SA, a intrat in faliment si deși cererea a fost depusă si înregistrată la FGA pe data de 01.09..2016, nu am primit dauna nici la aceasta data.
Nu așteptați un răspuns din partea lor prea curând dacă nu insistati.
Încercați să identificați persoana care raspunde de dosarul dvs și o contactați în mod direct.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar dauna fga ClaudiuF95 ClaudiuF95 Buna ziua, Am un dosar de dauna depus in luna octombrie 2016 la FGA . Dosarul a fost trimis la FGA deoarece Carpatica Asig era deja in demersurile procedurii ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca - faliment valentinneagu87 valentinneagu87 Buna ziua, As dori un sfat/o parere legata de urmatoarea problema. Am fost implicat intr-un accident de masina iar vinovatul are asigurare la o firma aflata ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna carpatica fga xyzc123 xyzc123 Buna ziua, Am incheiat o polita de asigurare CASCO la Carpatica la inceputul lui Iulie 2016. Peste vreo 2 saptamani am avut un incident. Am sunat la ... (vezi toată discuția)