Buna ziua .
Lucrez intr-o companie in calitate de reprezentant de vânzări . La început cand m-am angajat mi s-a spus ca programul este de 9 h deoarece o ora este considerata pauza de masă .
După un timp am observat pe fluturas ca imi sunt trase bonurile din salariu . (181 lei in fiecare luna , indiferent de care bonuri am primit in luna respectiva).
Am intrebat angajatorul sa imi explice cum sta treaba cu bunurile si mi-a zis ca firma nu ar trebui să dea si la oamenii de pe vânzări dar totusi le ofera ca un beneficiu . Intrebarea mea este , daca sunt trase din salariu la valoare completa pot renunta la bonuri si implicit la pauza de masa? Adică sa imi dea cei 181 lei in fiecare luna si sa lucrez doar 8 ore in loc de 9 ?
Multumesc frumos !
Ultima modificare: Duminică, 17 Septembrie 2017 AlGh, utilizator
Tichete de masa
Rraa
Bun ziua,la firma unde lucrez au inceput sa dea bonuri de masa din septembrie 2017,le-am cerut acum fluturasul si nu-mi apar tichetele trecute,am cerut ... (vezi toată discuția)
Bonurile de masa
Bogdyy
Bună seara! Mama mea lucrează într o fabrică de croitorie de 15 ani, nu a avut concedii medicale sau absențe nemotivate. Luna trecuta a avut 10 zile de ... (vezi toată discuția)