Imi cer scuze anticipat daca mai exista un topic asemanator insa am zis ca o lamurire clara in legatura cu problema mea ar fi mai bine venita !!!
Pe data de 31 ianuarie 2009 , am avut un accident auto , in zona colentina-fundeni , la coborarea de pe pod spre pantelimon , in curba , eram pe banda a2a de mers , cel din fata mea a franat brusc , eu am tras de volan ca sa evit coliziunea (mentionez ca nu era iluminata strada , pe jos mazga si conduceam un oltcit) , pe trecerea de pieton , am acroshat / atins o pietoana ...
Am sunat la salvare ...am sunat iar ca nu venea politia..... a fost dusa la spital unde a stat 2-3 zile , avea cateva julituri la piciorul drept....si zicea ea ca o durea umarul stang.....
Am scapat de la politie pe la ora 3 dimineatza , permisul mi-a fost chipurile suspendat pe 3 luni , in care nu am mai cerut prelungire de dovada dupa ce mi-au expirat cele 15 zile , in aceash zi , la amiaza , m-am dus la spital , am vb cu "victima" si iam dat nr meu de telefon , in caz ca are nevoie de ceva si o pot ajuta , sa ma sune indiferent de ora sau de zi....
A2a zi , ma sunat sotzul victimei si mi-a zis sa ne vedem ca sa ne intelegem....
Mam dus si mi-a cerut 5000 lei despagubire ca sa nu depuna plangere , bani pe care nu iam avut si nici nu ai am...
Au depus plangere....si pana acum o saptamana....25-09-2009 sa zic , nu au adus de la medicul legist nimic...decat abea acum !!!
Intrebarea mea: dc a durat atat?
Dupa atatea luni de zile mai este valabil?
Pt niste juliturii si o intindere de ligament.....cate zile de ingrijiri poate sa primeasca?
Eu acum ce ar trebuii sa fac?
Ce se intampla cu dosarul meu de la parchet (cornetu / ilfov) la ce sa ma astept?
Prima greseala in viata mea , cazierul curat , nu am gresit nimanui niciodata cu nimic .... ce repercusiuni va avea acest dosar asupra mea?
Imi voi mai revedea permisul....(tin sa mentionez ca acum conduc cu dovada ...prelungita.... ) ????
Va multumesc anticipat , si astept raspunsurile voastre cele mai sincere !!!
Cu stima.
Cel mai recent răspuns:
yneedlove , utilizator
13:15, 5 Octombrie 2009