ralu21 a scris:
Notificati banca prin executor judecatoresc ca in termen de 3 zile sa preschimbe actele de credit. Apoi faceti plangere penala impotriva bancii si a celor care refuza sa indeplineasca o hotarare judecatoreasca, incepand cu directorul banii. Cereti si despagubiri de 100 de euro pentru fiecare zi de intarziere in aplicarea hotararii.
Cu stima,
Av. Niculescu-Gorpin
=D> Solutia propusa de Raluca mi se pare foarte corecta ! Eu as incerca intai o procedura de conciliere printr-un avocat inainte sa procedez la sesizarea parchetului si a politiei prin plangere penala. In mod evident este un abuz in serviciu generat insa de o hotarare judecatoreasca aberanta! Cum sa atribui prin partaj un credit unei persoane care nu poate demonstra ca are surse de venit? Banca poate invoca inopozabilitatea acelei hotarari judecatoresti daca nu a fost citata in calitate de parat ! Neputandu-se opune in instanta , hotararea nu ii este opozabila!Parerea mea este ca daca veti merge pe calea penala nu veti obtine mare lucru deoarece banca nu s-a judecat cu dvs iar instanta nu poate impune unui tert ce sa faca cata vreme el nu este parte in proces!B-)
Practic sunteti fortati sa mergeti la intimidare cu banca ....singura dvs speranta este aceea ca bancii nu ii va conveni acest gen de actiune , nociva pentru publicitatea ei!