avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Lipsa 3000 de lei SRL luna August. Consecinte?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Lipsa 3000 de lei SRL luna August. Consecinte?

Buna ziua!
In luna August am retras din societatea la care sunt administrator 3000 de lei, si in septembrie i-am pus la loc.
Motivul pentru care am retras banii a fost sa achizitionez bunuri electronice pentru firma, de la un comerciant la care trebuie facuta plata cash, insa pana la urma nu am achizitionat acele produse, si am pus banii inapoi in firma, insa pe extrasul din august apare lipsa.

Care sunt consecintele?
Ce solutii am sa reglez aceasta greseala a mea, pe care o asum, in asa fel incat sa reduc consecintele la minimum?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 14:55, 18 Septembrie 2017
In august operati pe avans spre decontare si in septembrie operati restituirea acestora societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am urmatoarea situatie. in septembrie, un proprietar ... ElenaD93 ElenaD93 Buna ziua! Am urmatoarea situatie. In septembrie, un proprietar a facut o plata a intretinerii in contul asociatiei pentru un alt apartament (al meu). Am ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare cumparare neautentificata si nerespectata de dezvoltator misu1972 misu1972 Buna ziua, Anul trecut in luna august am incheiat un contract de promisiune de vanzare cumparare apartament. Am dat un avans de 5000 de euro iar contractul ... (vezi toată discuția)
Anagajatorul a acordat diurna si apoi o cere inapoi/o scade din salariul angajatului mariacat mariacat In luna septembrie, am avut o deplasare in interes de serviciu (live content sportiv, intretinere relatie comerciala cu partenerul) cu un partener comercial in ... (vezi toată discuția)