avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cumul somaj si salarii compensatorii?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cumul somaj si salarii compensatorii?

Buna ziua,
Exista vreo lege care sa reglementeze acordarea cumulata a indemnizatiei de somaj si a salariilor compensatorii ?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Se pierde ajutorul de somaj in cazul in care ne angajam? alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Am si eu o intrebare: in cazul in care vrem sa angajam o pers care este in somaj, acesta poate beneficia in continuare de ajutorul de somaj? Dar ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa plecari voluntare andreea410 andreea410 Buna seara. Am o nelamurire cu privire la calcularea indemnizatiei de somaj. Am plecat de la firma la care lucram prin programul de plecari ... (vezi toată discuția)
Salariile compensatorii si somajul ContSters301096 ContSters301096 Buna seara, as dori sa aflu pentru o cunostinta ,daca dupa 6 ani angajata la o societate a fost anuntata ca i se va desfiinta postul si ca va primi un ... (vezi toată discuția)