avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Întrebare despre recuperarea certificatului de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Întrebare despre recuperarea certificatului de înmatriculare

buna seara, as avea si eu o intrebare, am cumparat o masina care este inmatriculata in bucuresti in 2007, acum 3 zile mi-a fost retinut certificatul de inmatriculare, nu stiu absolut nimic de proprietar. ce as putea face ca sa il recuperez sau as putea sa o reinmatriculez pe numele meu? tin sa mentionez ca certificatul mi-a fost retinut din cauza ca aveam cauciucurile uzate si luminile de intalnire nu imi mergeau bine, bateau in jos.
Ultima modificare: Duminică, 17 Septembrie 2017
beruic c, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:44, 18 Septembrie 2017
daca ati achizitionat vehicul in urma cu 10 ani,dar nu ati finalizat procedura de inmatriculare,inseamna ca in documentele auto figureaza vanzatorul care are si calitatea sa solicite restituirea talonului
Dv nu puteti solicita inmatricularea auto,avand in vedere ca in 2017 nu detineti toate documentele necesare ttranzactionarii bunului mobil,nu aveti certificat fiscal,nu aveti fisa de radiere auto
Desfasurati demersuri sa il gasiti pe proprietar si finalizati procedura de inmatriculare vehicul
O sa intampinati probleme serioase cu obtinerea certificatului fiscal si a fisei de radiere auto atat timp cat tranzactia a avut loc in urma cu 10 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impunere auto taxe si impozite dancluj dancluj In 19.01.2015 s-a vindut un autoturism VW de catre proprietar(din jud.Prahova),masina a fost scoasa de la primarie(banuiesc ca pe baza contractului de ... (vezi toată discuția)
Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu aproximativ 5-6 ... Laura0503 Laura0503 Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu aproximativ 5-6 ani si pentru care nu am -act vanzare-cumparare- si nici nu mai pot gasi cumparatorul? Detin doar ... (vezi toată discuția)