avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contractul de munca al consilierului juridic din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contractul de munca al consilierului juridic din cadrul consiliului local

Cine are drept de semnatura pe contractul de munca pe perioada nedeterminata al consilierului juridic din cadrul aparatului permanent al consiliului local? Primarul ca autoritate executiva sau presedintele de sedinta al Consiliului Local - daca consiliul local a dispus incadrarea pe post in urma concursului a domnuluiX. Poate Consiliul local sa hotarasca incadrarea pe post? sau cine o face primarul?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:31, 4 Octombrie 2009
Ca autoritate executiva primarul pune in executare hotaririle consiliului local si tot el va semna si contractul de munca
primarul pentru ca el emite dispozitia
~ Conținut șters la cerere ~
CL este organul legiuitor local, el hotaraste.
Primarul este organul executiv local, el executa ce a dispus CL.
Deci primarul semneaza CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic angajat al consiliului local este pe perioada determinata 4 ani? mihaela_982 mihaela_982 Sunt angajata din 2007 pe postul de consilier juridic al consiliul local si acuma primarul vrea sa scoata postul la concurs deoarece spune ca postul este pe ... (vezi toată discuția)
Aparatul de lucru al consiliului local jurista77 jurista77 Primarul poate propune desfiintarea aparatului de lucru al CL?sau Cl prin presedinte propune asta? (vezi toată discuția)
Executare silita consiliu local peterman peterman am si eu nevoie de ajutor. am formulat o ordonanta de plata, R -societate comerciala, P-consiliul local x. instanta a admis ordonanta si a obligat consiliul ... (vezi toată discuția)