avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poate tatal minorului sa revoce declaratia de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poate tatal minorului sa revoce declaratia de consimțământ pentru a scoate copilul din tara?

Buna ziua

Tatal copilului este in Belgia,si mi-a trimis procura pentru a calatori cu minorul in străinătate,iar acum a zis ca nu mai este de acord sa il scot din tara si zice ca a mers la ambasada si a anulat procura.
Se poate sa o revoce si sa nu mai fie valabila procura pe care mi-a trimis-o?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:20, 21 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din nefericire, poate face acest lucru.
Deci nu voi mai putea parasi tara :(?
Mulțumesc pentru răspuns
Ultima modificare: Luni, 18 Septembrie 2017
gi-jane2, moderator
Dacă într-adevăr a revocat procura nu veți mai putea ieși cu minorul din țară.
Eu cand am mai călătorit cu copilul,doar s-au uitat la procura...nu a verificat-o ....

Ultima modificare: Luni, 18 Septembrie 2017
gi-jane2, moderator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu verifica de regula, tatal ar trebui sa anunte si la frontiera, nu numai sa dea o alta declaratie.

Alte discuții în legătură

Acord calatorie minor din strainatate in romania fadgyas fadgyas Buna ziua. Am si eu o intrebare daca puteti sa ma ajutati cat mai repede cu un raspuns sigur si corect.Traim in Belgia in relatie de concubilitate impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna In urma unui divirt , printr-o tranzactie cel mic in varsta de 4 ani a ramas la mine (tata) iar fetita in varsta de 10 ani la mama.custodia este comuna. Am fos ... (vezi toată discuția)
Circulatia minorilor cu cetatenie straina cu domiciliul in strainatate iulianativadar iulianativadar mama cu cetatenie dubla (romana /engleza) tatal cetatean englez domiciliul stabil in Anglia copii nascuti in Anglia cu certificat englez, cetatenie engleza ... (vezi toată discuția)