avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie comuna

In urma unui divirt , printr-o tranzactie cel mic in varsta de 4 ani a ramas la mine (tata) iar fetita in varsta de 10 ani la mama.custodia este comuna. Am fos deacort ca sotia sa faca o mica vacanta in strainatate motiv pt care am semnat procura pt granita dar si intocmirea pasaportului.Acum are da gand sa paraseasca tara inpreuna cu fetita definitiv fapt care pe mine nu ma incanta atat timp cat nu stiu dada acolo unde au de gand sa mearga au o casa decant , au un servici si toate cele necesare pt viata cotidiana.....nu stiu daca este doar in interesul fetitei sau nu.... Cum pot face astfel in cat sa nu paraseasac tara sau sa nun poata lua transferur fetitei de la sc???.....mentionez ca aici in Romania situatia e destul de ok,acceptabila ....pt fetita Nu sunt deacort ca fetita sa paraseasca tara....!!!
Ultima modificare: Luni, 16 Aprilie 2018
,
Buna ziua, puteti merge la un notar sa revocati procura pentru ca mama sa nu mai poata parasi tara. Apoi, puteti solicita in instanta custodia exclusiva.
Ultima modificare: Luni, 16 Aprilie 2018
Avocat Lucia Pascaru, Avocat
Ce ati scris in acel acord ?
buna ziua.pot revoca procura fara acordul ei?
..faptul ca sunt deacord ca mama sa poata calatori in strainatate dar doar pt vacanta
La scoala fetite nu pot depune o cerere prin care sa solicit respincerea transferului atat timp cat avem custodie comuna?
va puteti ocupa dv de caz?

Alte discuții în legătură

Ce pot face Suntem divortati de un an si jumatate,la mine a ramas copilul cel mic iar la fosta sotie fetita in varsta de 11 ani dar custodia e in comun pt ambi copii,In ... (vezi toată discuția)
Procura eliberata in strainatate (sua) pentru acordul tatalui pentru mama de a se ocupa de copil minor si a putea calatori si imigra in sua, europa sau canada Ioana2729 Ioana2729 Buna seara! Sunt mama unei fetite, de 1 an si 4 luni. In luna ianuarie, in urma unui acord cu tatal fetitei, care este inca sotul meu, mi-a dat o ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara cu copilul CristiCD CristiCD Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: Sunt tatal unui copil, dar eu si mama copilului nu suntem casatoriti. Copilul imi poarta numele, iar custodia ... (vezi toată discuția)