avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme intre vecini- depozitare gunoi de la animale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme intre vecini- depozitare gunoi de la animale

buna ziua,

1.Vecinul meu si-a depozitat gunoiul de la animale in fata geamului meu la o distanta mai mica de 7m intradevar pe terenul lui dar mirosul este insuportabil cateodata.de asemenea el depoziteaza tot felul de lucruri in aceea gradina spre exemplu porumbul si diverse furaje pentru animale deterioarand aspectul case Va rog sa ma sfatuiti unde ar trebui sa fac o sesizare in acest sens.
2.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 14:08, 4 Octombrie 2009
In primul rand, depuneti o reclamatie la Directia sanitar-veterinara. Apoi la Agentia de mediu. ;)
~ Conținut șters la cerere ~
Primaria nu are nicio treaba cu proprietatile private!
Poate sa faca orice cerere în acest sens catre Primarie dar raspunsul dat de aceasta va fi sa se adreseze instantei de judecata. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ghene de gunoi Elena Pro Elena Pro Buna. As avea o intrebare. Eu locuiesc la etajul 1 al unui bloc. La parter a fost infiintat magazinul Profi,care in unul din spatii,care vine exact sub ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate privata somalezu somalezu Buna ziua! Am si eu o problema, de ceva ani buni, cu un vecin. De fapt, sunt 4 familii(10 persoane) intr-un imobil. In primul rand, toti folosesc WC-ul din ... (vezi toată discuția)
Poți depozita gunoiul de la animale pe marginea drumului? missy999 missy999 Buna ziua! Locuiesc intr-un cartier al unui municipiu, intr-o zona mărginașă și lângă mine a închiriat cineva un teren ce aparține primăriei. ... (vezi toată discuția)