avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cine poate Răspunde ? Va multumesc!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cine poate Răspunde ? Va multumesc!

Ce este salariul negociat brut?acest termen utilizat de către angajator in CIM nu este cuprins in definițiile Codului Muncii. Cuprinde sau nu sporul de vechime si alte sporuri acordate de angajator???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:08, 20 Septembrie 2017
Salariul negociat = salariul stabilit de comun acord intre angajator si salariat

Salariul poate contine sau nu sporul de vechime, depinde de cum este prevăzut in c.i.m..
Eu vorbeam despre o utilizare atipica a Termenilor in CIM...- Salariul negociat brut- acesta este termenul despre care vorbesc, termen care nu este definit in CCM si nici in alt document intre-n al instituției emitente a CIM, dând astfel tot felul de interpretări desigur nu in favoarea angajatului....despre salariul negociat lucrurile sunt clare, despre salariul brut, la fel...credeam ca cineva a mai intalnit termenul pus in discutie...multumesc !
Nu are cum sa fie interpretari diferite la notiunea de "salariu negociat". Este de notorietate publica ca acesta este cel stabilit de comun acord de angajator cu salariat, indiferent daca vorbim despre brut sau net.
Ultima modificare: Marți, 19 Septembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Stimate dle Cornel Vasile, am întrebat despre termenul : salariul negociat BRUT si NU despre salariul negociat! Explicați interpretarea acestui termen va rog! Ce înțelegeți Dvs. Prin salariul negociat BRUT!

Exista o definiție in legislația muncii legată de acest termen? Are baza legală noțiunea de salariu negociat brut?

Alte discuții în legătură

Salar minim pe economie brut garantat in plata Manuela Bernat Manuela Bernat Buna ziua va rog sa ma sfatuiti in legatura cu notiunea \\"salar de baza brut garantat in plata\\". HG 871/2013 prevede salariul de baza minim brut pe tara ... (vezi toată discuția)
Sporul de vechime marina.dinu marina.dinu Va rog frumos, cine stie, spuneti-mi daca urmatoarea interpretare este corecta: \"daca nu s-a stabilit initial, in contractul individual de munca, sporul de ... (vezi toată discuția)
Salariu de baza minim brut pe tara include si sporul de vechime ionii ionii Buna ziua.Am si o intrebare : Lucrez la o societate unde am salariul de baza de 700 lei la care se adauga un spor de vechime de 10% (asa sunt trecute in cim) ... (vezi toată discuția)