avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Regimul constructiilor pe un teren cu categoria de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Regimul constructiilor pe un teren cu categoria de extravilan arabil

Buna ziua, as dori sa achizitionez un teren arabil de 7000 mp ce are ca si categorie de folosinta "extravilan arabil". Acest teren este situat in spatele casei, practic este curtea din spate, dar ca si categorie nu este intravilan, iar eu as dori sa construiesc pe el o magazie in suprafata de cca 400mp. Este posibil sa obtin autorizatie de construire?
Ultima modificare: Luni, 18 Septembrie 2017
andagro.constant, utilizator

Alte discuții în legătură

Teren extravilan curti - constructii. drept de preemtiune? alex1981 alex1981 Buna seara, pentru vanzarea unui teren extravilan care are categoria de folosinta \"curti-constructii\" se poate face contract de vanzare fara respectarea ... (vezi toată discuția)
Cum contest impozitul diferentiat pentru terenul agricol din intravilan, primii 400mp fiind incadrati la curti constructii conf art 465 lg. 227/2015 (cod fiscal)? cristiferus cristiferus Am solicitat si am primit de la Primarie un raspuns despre cum se calculeaza impozitul pe terenul agricol intravilan, impreuna cu calculatia detailata. In ... (vezi toată discuția)
Impunere casa - teren intravilan agricol AnnaFranculescu AnnaFranculescu Buna ziua, Am un teren in Bucuresti (la iesire, dar tine de Bucuresti) care este intravilan agricol. In 2011 am obtinut certificat de urbanism si ... (vezi toată discuția)