avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bancar - descoperire de card în Spania
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bancar - descoperire de card în Spania

Sunt in Spania si am descoperire de card de 5000e ...am ramas fara loc de munca si m am hotarat sa plec in tara mea Romania ude o sa am un loc de munca , va rog sa imi spuneti daca o sa imi puna oprire pe salariu in Romania...pe numele meu nu am nimic ...multumesc

Alte discuții în legătură

Credit neachitat in spania ContSters440023 ContSters440023 Am si eu de pus o intrebare ....sunt in Spania si am o descoperire de card de 5000e ,am ramasa fara loc de munca nu reusesc sa gasesc ceva de munca sa ma pot ... (vezi toată discuția)
Descoperire de card în spania. ce mi se poate întâmpla dacă revin în țară fără să plătesc? ContSters440827 ContSters440827 Sunt in Spania si am descoperire card de 4800 e nu pot sa mai achit am ramas fara loc de munca si nici nu mai suport stresul de aici ,vreau sa ma intorc in ... (vezi toată discuția)
Descoperire card ContSters440483 ContSters440483 Sunt in Spania si am descoperire de card de 5000e nu am cum sa mai achit trebuie sa ma intorc de urgenta in Romania .....pot sa patesc ceva pe teritoriul ... (vezi toată discuția)