avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Descoperire card
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Descoperire card

Sunt in Spania si am descoperire de card de 5000e nu am cum sa mai achit trebuie sa ma intorc de urgenta in Romania .....pot sa patesc ceva pe teritoriul Romaniei ,nu am nimic pe numele meu nici in Spania nici in Romania....multumesc ...!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:47, 18 Septembrie 2017
Daca nu aveti pe numele dvs.bunuri mobile/imobile/venituri nu va poate executa silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neachitat in spania ContSters440023 ContSters440023 Am si eu de pus o intrebare ....sunt in Spania si am o descoperire de card de 5000e ,am ramasa fara loc de munca nu reusesc sa gasesc ceva de munca sa ma pot ... (vezi toată discuția)
Descoperire de card neachitat ContSters440023 ContSters440023 Sunt in Spania si am descoperire de card 4500e intre timp am ramas fara loc de munca ...nu pot sa mai achit fiindca nu gasesc un loc de munca stabil , vreau sa ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit in spania Stelutu Stelutu Am si eu o intebare . Sunt in Spania si am descoperire de card 3500 e nu pot sa mai achit am ramas fara servici si nici nu gasesc ceva sa pot sa ma intretin ... (vezi toată discuția)