avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Descoperire de card neachitat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Descoperire de card neachitat

Sunt in Spania si am descoperire de card 4500e intre timp am ramas fara loc de munca ...nu pot sa mai achit fiindca nu gasesc un loc de munca stabil , vreau sa ma intorc in Romania asi vrea sa stiu ce pot sa patesc ...nu am nimic pe numele meu in Romania si nici in Spania ,sunt disperata . ..multumesc ..!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:09, 16 Septembrie 2017
Daca nu aveti bunuri/venituri pe nume propriu,nu se intampla nimic,daca aveti ,creditorul poate trece la executarea silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bancar - creanță neachitată în spania, întoarcere în românia ContSters441885 ContSters441885 Am si eu o intrebare ,sunt in Spania unde am primit un card de cumparaturi prin posta in valoare de 4500e nu am semnat nimic ...acum am ramas fara loc de munca ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat in spania ContSters440023 ContSters440023 Am si eu de pus o intrebare ....sunt in Spania si am o descoperire de card de 5000e ,am ramasa fara loc de munca nu reusesc sa gasesc ceva de munca sa ma pot ... (vezi toată discuția)
Bancar - credit în spania imposibil de achitat, consecințe întoarcere în românia Neagra Neagra Am si eu o intrebare la o probema care ma inebuneste ...sunt in Spania si am o descoperire de card 2800e am ramas fara munca si nu gasesc nimic sa ma angajez ... (vezi toată discuția)