avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bancar - credit în Spania imposibil de achitat, ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bancar - credit în Spania imposibil de achitat, consecințe întoarcere în România

Am si eu o intrebare la o probema care ma inebuneste ...sunt in Spania si am o descoperire de card 2800e am ramas fara munca si nu gasesc nimic sa ma angajez cu un salariu bunicel sa ma pot intretine asa ca sunt obligata sa ma intorc in Romania ...va rog frumos sa imi spuneti daca patesc ceva in Romania, nu am nimic pe numele meu in Romania si nici in Spania...!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:32, 1 Septembrie 2017
Se ajunge la executare silita, pot fi executate silit și veniturile în România, când va veți angaja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descoperire de card neachitat ContSters440023 ContSters440023 Sunt in Spania si am descoperire de card 4500e intre timp am ramas fara loc de munca ...nu pot sa mai achit fiindca nu gasesc un loc de munca stabil , vreau sa ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat in spania ContSters440023 ContSters440023 Am si eu de pus o intrebare ....sunt in Spania si am o descoperire de card de 5000e ,am ramasa fara loc de munca nu reusesc sa gasesc ceva de munca sa ma pot ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit in spania Stelutu Stelutu Am si eu o intebare . Sunt in Spania si am descoperire de card 3500 e nu pot sa mai achit am ramas fara servici si nici nu gasesc ceva sa pot sa ma intretin ... (vezi toată discuția)