avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit neplatit in Spania
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit neplatit in Spania

Am si eu o intebare . Sunt in Spania si am descoperire de card 3500 e nu pot sa mai achit am ramas fara servici si nici nu gasesc ceva sa pot sa ma intretin ,asa ca ma vad nevoita sa ma intorc in Romania nu mai rezist aici . .pot sa patesc ceva in Romania nu am nimic in Romania pe numele meu ...multumesc ...!
Riscati sa aveti poprire pe conturi in vederea recuperarii sumelor. Totusi suma nu este foarte mare, asa ca sunt sanse mici sa fiti urmarita silit. Riscuri penale nu sunt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bancar - credit în spania imposibil de achitat, consecințe întoarcere în românia Neagra Neagra Am si eu o intrebare la o probema care ma inebuneste ...sunt in Spania si am o descoperire de card 2800e am ramas fara munca si nu gasesc nimic sa ma angajez ... (vezi toată discuția)
Descoperire de card neachitat ContSters440023 ContSters440023 Sunt in Spania si am descoperire de card 4500e intre timp am ramas fara loc de munca ...nu pot sa mai achit fiindca nu gasesc un loc de munca stabil , vreau sa ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat in spania ContSters440023 ContSters440023 Am si eu de pus o intrebare ....sunt in Spania si am o descoperire de card de 5000e ,am ramasa fara loc de munca nu reusesc sa gasesc ceva de munca sa ma pot ... (vezi toată discuția)