avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit neachitat in Spania
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit neachitat in Spania

Am si eu de pus o intrebare ....sunt in Spania si am o descoperire de card de 5000e ,am ramasa fara loc de munca nu reusesc sa gasesc ceva de munca sa ma pot intretime , m am pregatit sa ma intorc In Romania ...pot sa patesc ceva acasa .. nu am numic pe numele meu in Romania ...! Multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:42, 13 Septembrie 2017
Depinde cat de diligenti sunt creditorii din Spania. Teoretic pot solicita executarea dvs. silita si in Romania. Practic e mai complicat: implica costuri mai mari, cercetare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descoperire card ContSters440483 ContSters440483 Sunt in Spania si am descoperire de card de 5000e nu am cum sa mai achit trebuie sa ma intorc de urgenta in Romania .....pot sa patesc ceva pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Descoperire de card neachitat ContSters440023 ContSters440023 Sunt in Spania si am descoperire de card 4500e intre timp am ramas fara loc de munca ...nu pot sa mai achit fiindca nu gasesc un loc de munca stabil , vreau sa ... (vezi toată discuția)
Bancar - credit în spania imposibil de achitat, consecințe întoarcere în românia Neagra Neagra Am si eu o intrebare la o probema care ma inebuneste ...sunt in Spania si am o descoperire de card 2800e am ramas fara munca si nu gasesc nimic sa ma angajez ... (vezi toată discuția)