avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe mașină vândută
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe mașină vândută

Buna ziua am vandut anul trecut i masina dar impozitul pe masina a ramas tot pe numele meu.pt vanzarea ei am apelat la o firma de intermedieri.ce e de facut?cine trebuie sa plateasca impozitul si cum fac sa nu mai fie pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:01, 19 Septembrie 2017
Ar fi trebuit sa depuneti o copie a contractului de vanzare - cumparare la directia taxe si impozite de la domiciliul dvs.
Daca ati instarinat bunul mobil prin intermediar trebuie sa vedeti daca ati convenit cu acesta sa desfasoare demersuri si la autoritatea fiscala pentru radiere vehicul
Daca detineti contractul de vanzare cumparare depuneti la administratia fiscala documentul justificativ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism ignat_adi ignat_adi Am avut o masina pe care am vandut-o in ianuarie 2014 cu contract de vanzare cumparare facut de mana fara sa fie inregistrat nicaieri. Cartea de identitate a ... (vezi toată discuția)
Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)
Impozit gaby&zlato gaby&zlato Buna seara. Sotul meu a decedat in luna iulie 2017 si am deschis succesiunea dar nu se poate continua din cauza unor impozite auto neplatite. Masinile nu ... (vezi toată discuția)