avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sigla firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sigla firma

Buna ziua, am un SRL si doresc sa folosesc o sigla pe cartile de vizita, facturi, site s.a.m.d. Sigla trebuie inregistrata neaparat la OSIM ?

Multumesc !
Nu este necesara inscrierea la OSIM decat in masura in care doriti sa va protejati pe viitor aceasta sigla.
Aurel Fleancu a scris:

Nu este necesara inscrierea la OSIM decat in masura in care doriti sa va protejati pe viitor aceasta sigla.

Multumesc, dar exista sansa daca eu nu inregistrez aceasta sigla ca cineva sa o inregistreze in locul meu iar apoi sa am probleme sau sa nu mai pot sa o folosesc, nu ?
Există această posibilitate desigur.
Primul care o înregistrează beneficiază și de protecție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sigla si rezervare brand bob02008 bob02008 Buna ziua, am un SRL-D. tocmai mi-a fost eliberat certificatul de inmatriculare si am facut stampila. Acum mi-a venit ideea sa imi fac si un brand si o sigla. ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata are dreptul sa foloseasca o sigla simo flores simo flores Intrebarea mea ar fi daca o persoana fizica autorizata poate folosi o sigla si care ar fi demersurile pe care trebuie sa le faca .Va multumesc! (vezi toată discuția)
Conciliere pentru drept de proprietate intelectualã încãlcat suciu_diana suciu_diana Buna ziua, am facut notificare unei firme care foloseste aceeasi sigla ca si a noastra. La notificare am atasat copia certificatului eliberat de OSIM si am ... (vezi toată discuția)