avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declarații false la notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declarații false la notar

Dupa decesul bunicii ,raman un fiu si doua nepoate casatorite : nepoata cea mica are doi copii.
Nepoata cea mare nu are copii si sotul acesteia se declara la Primarie Nepot ,ii scoate actul de deces,continuand cu succesiunea ,declarand la notar ca este un singur mostenitor.Si se face succesiunea convingand-ul pe socru sa-i cedeze partea lui din drepturile mamei.Ma-i exista si un testament al bunicii in care ii lasa averea nepoatei mai mari.
intrebare : daca sotul nepoate-i cele mari s-a declarat NEPOT e posibil sa aiba parte in mostenire ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:52, 19 Septembrie 2017
Buna seara,
In mod sigur NU!
Gradele de rudenie se stabilesc conform ACTELOR nu al unor declaratii date de unu si de altu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În cazul existentei unui testament, poate o persoana sa pretindă dreptul legal la moștenire, pretinzând ca este și ea nepoata? mcapata mcapata Avem un Testament făcut de ani de zile pentru doua nepoate. După moartea unchiului, autorul testamentului, a mai apărut un nepot, care își dovedește ... (vezi toată discuția)
Mostenire fara copii, cu act de vanzare cumparare catre un strain kittyutabran1 kittyutabran1 Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta cu o situatie Este vorba despre o succesiune. Gradul de rudenie este de nepoti. Matusa mea a decedat de curand, era ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan proprietar ? iuli113 iuli113 strabunica are titlu de proprietate pe 10 ha de teren extravilan,ea a decedat are o fiica care la randul ei a decedat ,aceasta fiica are un sot care ... (vezi toată discuția)