avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... aviz enel
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

aviz enel

Doresc sa cumpar un teren intravilan pe langa care sunt stalpi de electricitate. (au si transformatoare pe ei). Inainte de a cumpara terenul doresc sa obtin un raspuns de la enel daca pot construi/obtine avizul lor. Cum sa procedez? Sa ma adresez lor in scris?Ce acte sa le trimit?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:40, 23 Septembrie 2017
Obtineti de la vanzator certificatul de urbanism pe care il anexati la cererea scrisa pe care o inaintati catre enel si asa veti afla cat de cat care este regimul terenului din punctul lor de vedere. Spun cat de cat pentru ca ulterior, cand veti dori sa construiti, oricum vor fi posibile surprize.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren sub linii transport energie electrică, reglementări construcție laurentiuu laurentiuu Doresc sa cumpar un teren deasupra caruia trec linii de curent.Nu sunt stalpi inalti (inalta tensiune) ci stalpi obisnuiti dar cu transformatoare pe ei ( cred ... (vezi toată discuția)
Enel are stalpi de inalta tensiune pe terenul meu- pot construi ? teo_dor teo_dor Doresc sa ridic o casa pe un teren al socrului meu, dar pe care sunt amplasati stalpi de inalta tensiune. Cu putin timp in urma s-a facut cadastrul si ... (vezi toată discuția)
Electrica filofteea filofteea Buna ziua, am cumparat un teren intravilan anul trecut, peste care trece o linie de 110kv. ( chiar prin mijloc). Am rugat vanzatorul sa scoata de lla Electrica ... (vezi toată discuția)