avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare concubin din apartamentul moștenit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare concubin din apartamentul moștenit

buna ziua am si eu o intrebare ,am mostenit de la tatal meu un apartament care si el la mostenit de la bunicul meu sunt unic mostenitor ,in casa sta concubina tatalui meu decedatcare numi permite sa intru in casa fara prezenta ei,intrebarea e pot sa intru sa schimb yala daca am proces cu ea pt evacuare?am facut actele de mostenitor apartamentul e pe numele meu, evacuarea mia fost respinsa initial si am facut apel dar dureaza prea mult procesul si numi mai permit sa platesc chirie prin alte parti
Cel mai recent răspuns: rullerr1980 , utilizator 08:20, 21 Septembrie 2017
Atat timp cat nu exista hotarare judecatoreasca definitiva care sa dispuna evacuarea persoamei dv nu aveti dreptul sa restrictionati accesul acesteia in imobil
Deci eu ca nou proprietar nu am voie sa intru la mine in casa?Concubina tatalui meu decedat nu a fost maritata cu el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cineva stă cu forța în casa mea. cum îl dau afară? alexandraalic alexandraalic Sunt majora, necasatorita, fara copii. Am apartament in Iasi care este numai al meu, in acte, prin donatie prin succesiune, fara drept de revocare. Taicameu, ... (vezi toată discuția)
Am închiriat un apartament cu contract, dar nu am înscris în el valoarea reală a chiriei iar acum am probleme cu chiriașul. nu-l mai vreau acolo, ce pot să fac? pysy182003 pysy182003 buna ziua, am o mica-mare problema, am inchiriat un apartament, am facut contract de inchiriere intre noi- dar nu a fost inregistrat (nici la notar, nici la ... (vezi toată discuția)
Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)