avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Trecere de la platitor de Tva la neplatitor de TVA.
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Trecere de la platitor de Tva la neplatitor de TVA.

As vrea sa trec la neplatitor de tva si as vrea sa stiu daca pot sa depun Formularul 096 sa zicem in noiembrie cu incepere doar de la 01.01.2018. Mentionez ca societatea este platitoare de impozit pe profit si cu TVA la trimestru. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: PopCristi , utilizator 12:58, 12 Octombrie 2017
Am un client neincasat din 2014. TVA e in suma de 22000 lei. Ajustarea se face la fel ca si la bunurile de capital?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se doreste scoaterea de la platitor de tva. stela chelner stela chelner Buna ziua, O societate platitoare de tva la trimestru , care nu a depasit 300 mii cifra de afaceri in anul 2021, doreste scoaterea de la platitor de tva. ... (vezi toată discuția)
Tva - scoaterea din evidenta platitorilor grig1965 grig1965 buna ziua Sunt administratorul unei firme cu cifra de afaceri pe 2012 si 2013 pana in prezent sub plafonul de 220000 ron dar sunt in continuare platitor de ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon tva dianahlp2015 dianahlp2015 Buna ziua! Lucrez intr o firma Srld. Nu stiu nimic despre contabilitate dar recent pentru ca mi-am dat seama de anumite nereguli am ajuns la concluzia ca ... (vezi toată discuția)