avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Legislație rutieră - termen dovadă la suspendarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Legislație rutieră - termen dovadă la suspendarea permisului

Buna ziua!
Am primit o instintare sa ma prezenta la politie pentru ca am acumulat 15 puncte de penaliazare si urmareaza sa-mi suspende permisul auto. Azi am fost la politie si am aflat ca dovata pe care o primesc tine doar 1 zi. Inca nu am predat permisul. Speram la o dovada pentru 15 zile. Se poate face ceva, era bine informata doamna de la ghiseu?
De asemenea, am citit pe internet de posibilitatea achitarii unor puncte de amenda, se mai poate in acest moment ?
Va multumesc!
Este corecta informatia cu privire dovada pentru 1 zi - permisul fiind suspedat, se ofera posibilitatea de a putea ajunge acasa in aceeasi zi cu autoturismul.
Cu privire la achitarea unor puncte amenda - nu am astfel de informatii insa permisul a fost suspendat pentru punctele de penalizare.
Punctul-amenda este criteriul in functie de care se calculeaza valoarea amenzii, in functie de clasa din care face parte o contraventie.
Punctul de penalizare nu se anuleaza prin plata punctului-amenda
* De asemenea, am citit pe internet de posibilitatea achitarii unor puncte de PENALIZARE, se mai poate in acest moment ?
In principiu ma interesa daca imi mai pot prelungi dreptul de a conduce prin vreo metoda.
Va multumesc pentru timp si pentru raspunsuri!
Din pacate, in situatia dvs, nu se mai poate prelungi dreptul de a conduce prin nicio mentoda legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul suspendat pt acumulate a 15 puncte basturk basturk sunt un taximetrest din pacate am acumulat 15 pucte de penalizare ultima amenda de centura stiam ca am 12 14 pucte si lam intrebat pe domnul politist daca ma ... (vezi toată discuția)
Am cumulat puncte de penalizare. mi se suspendã dreptul de a conduce? vio9999 vio9999 in data de 09.02.2013 am acumulat 09 puncte amenda in data de 27.03.2013 inca 02 . puncte iar in data de 24.08.2013 inca 05 puncte . doresc a stii daca mi se ... (vezi toată discuția)
Dovada permis auto in ce conditii se da? shaworma37 shaworma37 Buna seara! O simpla intrebare am,la predarea permisului pentru acumulare de pcte se poate elibera dovada pt 15 zile?Si daca da in ce conditii?Adica trebuie ... (vezi toată discuția)