Buna ziua!
Am primit o instintare sa ma prezenta la politie pentru ca am acumulat 15 puncte de penaliazare si urmareaza sa-mi suspende permisul auto. Azi am fost la politie si am aflat ca dovata pe care o primesc tine doar 1 zi. Inca nu am predat permisul. Speram la o dovada pentru 15 zile. Se poate face ceva, era bine informata doamna de la ghiseu?
De asemenea, am citit pe internet de posibilitatea achitarii unor puncte de amenda, se mai poate in acest moment ?
Va multumesc!
Este corecta informatia cu privire dovada pentru 1 zi - permisul fiind suspedat, se ofera posibilitatea de a putea ajunge acasa in aceeasi zi cu autoturismul.
Cu privire la achitarea unor puncte amenda - nu am astfel de informatii insa permisul a fost suspendat pentru punctele de penalizare.
Punctul-amenda este criteriul in functie de care se calculeaza valoarea amenzii, in functie de clasa din care face parte o contraventie.
Punctul de penalizare nu se anuleaza prin plata punctului-amenda
* De asemenea, am citit pe internet de posibilitatea achitarii unor puncte de PENALIZARE, se mai poate in acest moment ?
In principiu ma interesa daca imi mai pot prelungi dreptul de a conduce prin vreo metoda.
Va multumesc pentru timp si pentru raspunsuri!