Am fost condamnat la 4 ani și 10 luni in 2011 pentru tâlhărie și șantaj din care am săvârșit 3 ani și 6 luni iar in anul 2014 pe 15 oct am fost eliberat iar acum după 3 ani am primit o perioada de control judiciar pentru distrugere și tulburarea liniștii publice ,întrebarea mea este pot sa ajung Iara la pușcărie?
Din cate observ nu s-a implinit termenul de reabilitare si ati savarsit noile infractiuni in stare de recidiva.
Pedepsele stabilite pentru noile infractiuni se contopesc potrivit dispoziţiilor referitoare la concursul de infracţiuni, iar pedeapsa rezultată se adaugă la pedeapsa anterioară neexecutată ori la restul rămas neexecutat din aceasta.
As dori sa specific! Ca nu eu am intrat intenționat cu mașina intr-o alta mașina și pur și simplu după ce am coborât din mașina am lovit mașina acelui om cu un casetofon din bordul mașini căci vroia sa dea cu mașina peste mine după care m-am retras și strigam după poliție! Si totuși după toate acestea! Sunt inculpat! Va rog spuneți-mi ce trebuie sa fac in cazul meu de recidiva!
Fapta recidivist
Ionuttt93
Buna ziua, daca am fost liberat condiționat cu un rest de pedeapsa de 8 luni pana la pedeapsa finala si comit o noua fapta dupa acele 8 luni mi se da si ... (vezi toată discuția)