avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... probleme mari sau doar o alta amenda?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

probleme mari sau doar o alta amenda?

buna ziua.
am o intrebare in legatura cu permisul meu suspendat...
in luna iunie mi s-a suspendat permisul auto (a doua oara) pentru conducerea unui autovehicul cu numere de inmatriculare expirate. prima oara am scapat doar cu o amenda administrativa de 500 lei +cheltuieli de judecata. acum am condus aceiasi masina si dupa intocmirea actelor am tot asteptat un raspuns de la organele de politie sau de la parchet si nimic...
cum pot proceda sa aflu in ce stare se afla dosarul meu?
ce credeti ca pot primi acum (ca sanctiune)?
cat poate dura solutionarea cazului ca deja au trecut 3 luni?

multumesc anticipat Ovidiu
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 16:07, 5 Octombrie 2009
conducerea unui autovehicul pe drumurile publice neinmatriculat sau cu numere de inmatriculare expirate este infractiune si se pedepseste ca atare.
:( asta am inteleso si o stiu dar referitor la o a doua abatere ...www.avocatnet.ro/images/smil...
[:sorry:] ?

pe mine ma interesa ( aferent celor scrise mai sus) ce ma "paste" si ... cum pot proceda sa aflu in ce stare se afla dosarul meu?
ce credeti ca pot primi acum (ca sanctiune)?
cat poate dura solutionarea cazului ca deja au trecut 3 luni?

multumesc anticipat Ovidiu
Mergeti acolo - politie, parchet - si vedeti ce se intampla cu dosarul dvs.
Prea bine, n-o sa fie pentru ca este a 2-a oara cand savarsiti infractiunea respectiva.
Poate dura destul de mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatie cu numere expirate, doua abateri! va rog ajutati-ma cu un sfat Robertrobi Robertrobi Buna seara. As avea o intrebare , In ziua de 15.08.2014 am fost oprit de catre un echipaj de politie eu avand numere expirate la masina mi sa retinut ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat sebi_vigh90 sebi_vigh90 buna seara ..am o intrebare care ma macina de 3 luni si jumatate aproximativ.....in data de 17 noiembrie am fost prins cu autoturismul meu cu numere provizorii ... (vezi toată discuția)
Conducerea unui autovehicul cu numere provizorii expirate visan_veve visan_veve In ziua de 13 am condus autoturismul personal neverificad termenul la care autorizatia de circulatie expira,iar in momentul opririi de catre agentul de politie ... (vezi toată discuția)