Buna ziua am o intrebare am o pensie alimentare de 250 de lei pe care ii dau din mana si mia venit proprire pe salar de la un vechi credit neplatit cum se calculeaza daca eu am salarul minim pe economie?Va rog ajutatima ,va multumesc
Buna seara,
Teoretic, dupa ce prezentati dovada platii pensiei de intretinere, suma totala retinuta (pensia nu se diminueaza) vi se va putea opri pana la 1/2 din venitul net.
Nu am retinere pentru pensie dau din mana cum as putea dovedi?si ca sa inteleg din 1060 cat iau jumate vine 530 din care 250 de lei pentru pensia alimentare si din restu adica 280 de lei vine pentru proprirea a executorului?
Dar legea nu zice daca ai o singura proprire ii 1/3 sau daca ai mai multe propriri ii 1/2.Atunci mai bine ii spun fostei soti sa ceara proprire pentru pensia alimentara ca ies mai bine??Si dupa ce vine hartia cu sentinta nu pot dovedi ca eu platesc pensia alimentara?
Poprire
Popescux
Buna ziua.
Daca am un singur credit neplatit si 2 popriri infiintate pe cont, una in euro(creditul) si una in lei pentru cheltuieli de judecata, care este ... (vezi toată discuția)