avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare taxa de timbru judiciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare taxa de timbru judiciara

Daca s-a facut cerere pentru partaj si s-a platit taxa de timbru judiciara, pentru diverse motive fac cerere modificatoare de a se realiza doar succesiunea, taxa de timbru se poate recupera?

Alte discuții în legătură

Lege noua privind succesiunea pe cale judecatoreasca? Tetras Tetras Buna ziua! Va rog mult,daca stie cineva sa-mi comunice la ce pret aproximativ s-ar putea ridica o succesiune pe cale judecatoreasca?.cam cat ar putea fi ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru pentru hotarare cu mentiunea "definitiva si irevocabila" stancu  georgeta stancu georgeta Buna ziua! Va rog respectuos sa-mi raspundeti la urmatoarea problema: In urma cu vreo 3 saptamani ,mi-a fost comunicata sentinta prin care ... (vezi toată discuția)
Succesiune prin judecatorie raira raira Buna seara, Am depus o cerere de succesiune la judecatorie pe 12 decembrie 2016. Mama a murit acum 2 ani iar tata traieste. Tata si cu sora sunt de acord ... (vezi toată discuția)