avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare asistent personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare asistent personal

Buna ziua!
Va rog sa -mi oferiti sprijinul dvs in urmatoarea problema:
Este obligatoriu ( conform legii) ca asistentul personal care ingrijeste persoana cu handicap, sa aiba domiciliul in aceeasi localitate ca a persoanei cu handicap?

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: MMV , utilizator 08:31, 5 Octombrie 2009
Normele metiodologice nu prevad acest lucru in cazul asitentului personal insa el trebuie sa asigure ingrijirea la care s-a obligat laq domiciliul persoanei cu handicap.
~ Conținut șters la cerere ~
Deplasarea o va face pe cheltuiala lui. Voiam sa stiu daca normele metodologie prevad aceasta obligativitate, sau depinde de dep. de asistenta sociala.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenta sociala adult LucianRO LucianRO Deci,sora mea,are 19 ani,a absolvit liceu+bacalaureat si este la facultate Am o matusa.in varsta de 75 ani,cu grave deficiente de vedere(un ochi este ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana de 18 ani care este inca elev buia buia buna ziua, poate un elev de clasa a XI-a, care are 18 ani impliniti sa se angajeze ca asistent personal. El este cel care ingrijeste bolnavul zilnic! ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - insotitor copil cu adhd si retard mintal lauramaria1 lauramaria1 Copil de 10 ani diagnosticat cu Adhd, retard mintal mediu este in clasa a2 a nu are insotitor. Intrebarea mea este daca mama lui poate sa isi faca actele ... (vezi toată discuția)