avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț fără copii minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț fără copii minori

Buna seara,acum o zi am avut la Judecatorie prima infatisare la divort , in prealabil am depus la dosar intampinare in care printre altele ceream ca divortul sa fie stabilit din culpa sotiei. Judecatorul m-a intrebat daca sant de acord sa divortam si sa nu fie motivat in hotarare sau doresc sa merg mai departe cu audierea martorilor si dovezilor cu inscrisuri.Am fost de acord cu prima varianta,adica sa se pronunte de comun acord si fara motivare....am si semnat un document.Intre timp nu mai doresc aceasta varianta si vreau sa continui cu dovezi cu inscrisuri si audierea martorilor sa dovedesc culpa sotiei.Mentionez ca pronuntarea divortului s-a amanat pentru o saptamana pentru a se depune de reclamanta la dosar copii dupa certificate ale copiilor cu care sa se dovedesca, ca sant majori. Deci, as putea depune la dosarul de divort o cerere prin care sa imi schimb optiunea...? Va multumesc anticipat...!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:35, 20 Septembrie 2017
Buna seara,
Cui ii faceti rau? Doamnei sau dumneavoastra?
Eu cred ca dumneavoastra atata timp cat va plimbati prin instante, cat va trebui sa platiti un avocat care sa va ajute, etc.
Lasati-o asa ca nu castigati nimic!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort radu 72 radu 72 Buna ziua,sotia mea a introdus la Judecatorie cererea de divort dupa 20 de ani de la cununia civila.Mentionez ca eu nu sant de acord cu divortul.De la ... (vezi toată discuția)
Divort corinabad corinabad Buna ziua! Sotul meu a intentat divort si a scris in dosar culpa comuna, desi el isi cam doreste libertate.Mentionez ca nu avem copii si nici bunuri comune, as ... (vezi toată discuția)
Consecintele neprezentarii la divort fara minori prmarinella prmarinella Daotita nenumaratelor neintelegeri si a neimplicarii sotului meu in viata familiara, dar mai ales datorita faptului ca nu m-a sustinut intr-un moment foarte ... (vezi toată discuția)