avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Marijuana/confiscare speciala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Marijuana/confiscare speciala

Buna , as dori sa ma adresez voua , am fost cercetat intr-un dosar de confiscare speciala cu privire la un denunt facut in privinta mea cum ca eu , am oferit o cantiate de 0.5 grame de canabis pe suma de 250 de lei , in loc sa i ofer comprimate de exstesy , acest denunt a fost facut de persoana respectiva care a fost prins in posesia cantiatii de 0.5 , acesta a facut denuntu-l in privinta mea , dupa 6 luni am fost citat , am vizualizat documentele din dosar , am vazut ca persoana respectiva a facut denuntu-l acest , mentionez ca nu am fost chemat nici la Diicot . nici la politie ,nu am dat nici o declaratie, doar am fost in instanta , in documente scria ca sa se claseze cauza , i-ar ca dispune: nu exista nici o proba in potriva mea cum ca as fii savarsit aceasta infractiune , m-am prezentat in instanta fara avocat , am crezuta ca mi se va desemna un avocat , dar nu am primit nici un avocat , ma intrebat judecatoarea daca am ceva de spus , i-am mentionat ca nu am nici o legatura ca aceasta treaba nu i-am oferit nimanui in nici un fel de servicu pentru nici o suma de bani , pentru nici un fel de cantitate sau comprimate cum a afirmat , iar judecatoare ma intreba daca am ceva in vederea confiscari cantitati de 0.5 de canabis , eu am mentionat ca nu , asta a fost tot , mi-a spus ca instanta se va pronunta la ora 14 , toata chestia asta a durat nici 5 minute ca sa zic asa , am primit inca o instintare cu minuta incheieri penale , i-ar dupa am mai primit o instintare cu incheierea penala , unde se mentioneaza ca a fost incheiat dosarul si ca se retrage urmarirea penala , i-ar nu am fost nevoita nici sa platesc cheltuieli de judecata , vreau sa stiu daca mai pot fii chemat in acest dosar , i-ar care sunt circumstantele , nu am primit nici o amenda nimic doar am fost prezent in instanta , si atata tot , nu am primit nici o sentinta nici nimic , doar ca admite confiscare cantitati de 0.5 de canabis.
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2017
dop00, utilizator
Sunteti in regula. Nu aveti de ce sa va faceti probleme. pe viitor, aveti grija cu cine umblati si ce activitati aveti.
Aceasta treaba va ramane si in cazier ? Va multumesc frumos pentru raspunsul anterior.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu apare in cazier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesie canabis. cristi-ibrahim cristi-ibrahim Un individ a fost prins cu o cantitate de 0.3 grame de canabis asupra sa(cantiate mentionata si in declaratie).A fost dus la sectie impreuna cu prietenul X cu ... (vezi toată discuția)
Deținere canabis Robert Adrian95 Robert Adrian95 În data de ieri seara mai precis am fost găsit cu un 0.4 de canabis in buzunarul stâng am fost dus la secție de către civil unul dintre ei mia făcut un ... (vezi toată discuția)
Posesie marijuana Hp5s Hp5s Salut.Ma tot framanta anumite aspecte si de aceea va cer parerile.Sper sa ma ajutati.Am fost prins recent cu 3 pliculete de marijuana( 1,5 grame marijuana) de ... (vezi toată discuția)