Buna , as dori sa ma adresez voua , am fost cercetat intr-un dosar de confiscare speciala cu privire la un denunt facut in privinta mea cum ca eu , am oferit o cantiate de 0.5 grame de canabis pe suma de 250 de lei , in loc sa i ofer comprimate de exstesy , acest denunt a fost facut de persoana respectiva care a fost prins in posesia cantiatii de 0.5 , acesta a facut denuntu-l in privinta mea , dupa 6 luni am fost citat , am vizualizat documentele din dosar , am vazut ca persoana respectiva a facut denuntu-l acest , mentionez ca nu am fost chemat nici la Diicot . nici la politie ,nu am dat nici o declaratie, doar am fost in instanta , in documente scria ca sa se claseze cauza , i-ar ca dispune: nu exista nici o proba in potriva mea cum ca as fii savarsit aceasta infractiune , m-am prezentat in instanta fara avocat , am crezuta ca mi se va desemna un avocat , dar nu am primit nici un avocat , ma intrebat judecatoarea daca am ceva de spus , i-am mentionat ca nu am nici o legatura ca aceasta treaba nu i-am oferit nimanui in nici un fel de servicu pentru nici o suma de bani , pentru nici un fel de cantitate sau comprimate cum a afirmat , iar judecatoare ma intreba daca am ceva in vederea confiscari cantitati de 0.5 de canabis , eu am mentionat ca nu , asta a fost tot , mi-a spus ca instanta se va pronunta la ora 14 , toata chestia asta a durat nici 5 minute ca sa zic asa , am primit inca o instintare cu minuta incheieri penale , i-ar dupa am mai primit o instintare cu incheierea penala , unde se mentioneaza ca a fost incheiat dosarul si ca se retrage urmarirea penala , i-ar nu am fost nevoita nici sa platesc cheltuieli de judecata , vreau sa stiu daca mai pot fii chemat in acest dosar , i-ar care sunt circumstantele , nu am primit nici o amenda nimic doar am fost prezent in instanta , si atata tot , nu am primit nici o sentinta nici nimic , doar ca admite confiscare cantitati de 0.5 de canabis.
Posesie marijuana
Hp5s
Salut.Ma tot framanta anumite aspecte si de aceea va cer parerile.Sper sa ma ajutati.Am fost prins recent cu 3 pliculete de marijuana( 1,5 grame marijuana) de ... (vezi toată discuția)