avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fals in acte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fals in acte

Buna ziua,problema mea este urmaroare,acum cateva zile primesc de la anaf ca nu am platit c.a.s in anul 2012 an in care eram un simplu angajat.de la anaf mi se spune ca eu as fi colaborat cu o firma de care sincer eu nici nu am auzit cu atat mai mult sa si colaborez.drept urmare am ramas dator la anaf cu cele mentinoate mai sus.intrebarea mea este ce fac in acest caz?pot sa identific firma respectiva?si daca si a inchis activitatea cum dau de persoana respectiva?

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere de la cas ambrafirst ambrafirst Am primit o decizie de impunere de la Casa de Sanatate in martie, dar este calculata si datata din februarie pentru plata contributiei pe ultimii 5 ani/ ... (vezi toată discuția)
Plata c.a.s sixquads sixquads As dori sa stiu daca avand o inteprindere individuala, dar in acelasi timp fiind pensionar, sunt obligat sa platesc C.A.S pentru activitatea desfasurata prin ... (vezi toată discuția)
Contributie cas camellia_camy camellia_camy IN CAZUL IN CARE NU AM STIUT CA TREBUIE SA PLATESC ASIGURAREA CAS SI SUNT PERSOANA FIZICA AUTORIZATA DIN 2001,SUNT OBLIGAT SA PLATESC DIN URMA PE TOTI ACESTI ... (vezi toată discuția)