avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... procesul verbal se prescrie???????
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

procesul verbal se prescrie???????

mi-a fost retinut permisul de conducere pentru neacordare de prioritate, am dat in judecata politia rutiera si a trecut UN AN SI O LUNA si dosarul tot nu s-a finalizat..... fapta se prescrie????? daca da , dupa cat timp???????????
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 19:28, 4 Octombrie 2009
Cit timp procesul se judeca prescriptia este intrerupta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pv politia rutiera - o fapta din cele doua nu exista tescoandreas tescoandreas Buna ziua, Am fost oprit de un echipaj de la Politia Rutiera in aceasta seara. Am fost sanctionat contraventional cu Amenda contraventionala pentru ca am ... (vezi toată discuția)
Doua suspendari ale permisului de conducere xmihai xmihai Salutare tuturor, Ma rezint pe forum cu cea mai penibila situatie in domeniul legislatiei rutiere. Garantez ca sunt singurul care sunt in situatia aceasta. ... (vezi toată discuția)
Vinovatul unui accident rutier refuza sa imi dea copia politei rca Cornea444 Cornea444 Am fost implicat intr-un accident rutier in care nu m-i s-a acordat prioritate, agentul de politie constatand acest fapt. Evenimentul s-a produs astfel: In ... (vezi toată discuția)