avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... exploatare forestiera
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

exploatare forestiera

care este distanta minima legala fata de o locuinta la care se poate deschide parchet forestier, in conditiile in care nu este acces la padure decat o carare?
Cel mai recent răspuns: mcarol , utilizator 10:47, 24 Septembrie 2017
Presupun ca va referiti la o cabana construita si care functioneaza cu toate aprobarile necesare.
In proiectul tehnic intocmit de o firma autorizata si avizat de catre Directia silvica judeteana si Ministerul padurilor si mediului, pentru parchetul forestier care urmeaza a se deschide trebuie sa regasiti aceasta distanta. Tot in proiect trebuie sa se regaseasca un drumu de acces, cararea nefacand parte din aceasta categorie, pe carare neputand patrunde mijloace auto si nici carute.
mutumesc mult pentru interesul acordat dar vreau sa stiu daca in apropiere de casa mea se poate deschide un parchet de exploatare a lemnului si daca da , la ce distanta de casa
Gasiti aici Codul silvic republicat in 2015: www.avocatnet.ro/articol_412...
Orientativ, puteti avea in vedere art.37 al.(11) unde se mentioneaza o distanta de 50 m. Datele certe sunt cele din proiectul mentionat in mesajul meu anterior.
nu m-ati inteles , casa mea este construita , este aproape de padure si cei de la ocolul silvic vor sa deschida parchet de exploatare a masei lemnoase , respectiv lemn de foc la o distanta de 10 m de gardul vecinului
Am inteles ceea ce spuneti. Am identificat singura prevedere din codul silvic referitor la distanta la art. 37 al.(11) mentionat in mesajul meu anterior, care se referainsa la autorizare constructii noi. V-am dat link-ul cu legea pentru a o studia si dvs., poate gasiti o alta prevedere, exact asa cum doriti.

Alte discuții în legătură

Drum de servitute marinelapedestru marinelapedestru Detin un teren pe care am construit o cabana. Accesul de la sosea pina la teren se face pe o carare( si este anevoios fiind in panta) pe un teren ce apartine ... (vezi toată discuția)
Notificare anaf în 2017 pentru nedepunerea d 200 2015-2016. veniturile au fost obținute în 2010, cum pot rezolva situația? razerul razerul ”Cineva”, primeste anul acesta 2017, o notificare ANAF pentru nedepunerea formularului 200 pentru venituri obtinute din exploatare forestiera” pentru ... (vezi toată discuția)
Autorizatii avize necesare exploatare forestiera Scepo Scepo buna, vreau sa incep sa lucrez pe o firma nou infiintata cu codul 0220 - Expoatare forestiera. Stie cineva de ce avize si autorizatii am nevoie pentru a ... (vezi toată discuția)