avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Modificare fisa postului
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Modificare fisa postului

Buna ziua.
Am functia de informatician in cadrul unei institutii de invatamant si in urma unei sedinte a consiliului de administratie s-a hotarat sa imi dea ca sarcina realizarea orarului in conditiile in care in fisa postului nu scrie acest lucru.
Este specificat la un punct: in functie de nevoile specifice ale unitatii salariatul va indeplini si alte sarcini repartizate de angajator prin decizia directorului in conditiile legii.
In regulamentul unitatilor scolare scrie ca cei din comisia de orar sunt responsabii de acest lucru. Eu nu fac parte din aceasta comisie.
Pot baga chiar ce vor in fisa postului.
Care este suportul legal pe baza caruia se pot adauga noi sarcini?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vdingo11 , utilizator 07:52, 23 Septembrie 2017
In conditiile in care nu am primit nici o parere simplific postul anterior si intreb: un angajator poate modifica fisa postului unui angajat fara consultarea acestuia solicitandu-i doar sa o semneze?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie ordonator credit ionigeo ionigeo CA al unei scoli trebuie sa primeasca o hotarare din partea ordonatorului de credit prin care acesta administreaza bunurile scolii? (vezi toată discuția)
Traiasca invamantul romanesc andre10191 andre10191 Lucrez in invatamant si am urmatoarea problema: Acum 2 saptamani am formulat o sesizare catre directoarea scolii in care functionez ( in aceeasi zi am fost ... (vezi toată discuția)
Orar si atributii diferite la angajati pe aceeasi functie Vulturudac Vulturudac suntem mai multi angajati pe aceeasi functie si patronul face diferente de orar si atributii netrecute in fisa postului intre noi, pe unii ii favorizeaza cu ... (vezi toată discuția)