Buna tuturor! Am o mare problema cu angajatorul.
Anul acesta am absolvit o facultate de 3 ani, specializarea istorie. Actualmente sunt incadrata pe un post de specialitate dar cu studii medii, intr-o institutie muzeala. Mi s-a comunicat ca voi fi incadrata pe nivel de studii superioare de scurta durata. Pana aici...totul bine. Insa, exista o problema; in statul de functii nu exista nici un post vacant. Persoanele de la resurse umane nu inteleg ca, in momentul in care studiile pe care le-am urmat sunt in domeniul in care acum eu lucrez, nu e nevoie de post vacant. Din Ord. 10/2008 art. 7 alin 2 reiese ca, aceasta trecere de la un nivel de studii inferior la un nivel de studii superior se face numai prin transformarea postului pe care il ocup.
Mi se impune sustinerea unui concurs. Pana la urma il voi sustine dar, in perioada aceea de 15 zile care trebuie sa se scurga intre anuntul din ziar pentru concurs si sustinerea concursului, pe mine institutia cum ma plateste? Deoarece postul meu nu mai exista, ci s-a transformat in muzeograf cu SSD. Eu nu sunt de acord cu concursul insa, sunt de acord cu sustinerea unei lucrari prin care pot demonstra ca pot face fata cerintelor postului. Dati-mi un sfat, ce sa fac, sau un alt temei legal in baza caruia sa pot convinge lumea. Sau lamuriti-ma cum este mai bine, deoarece eu doresc sa se respecte legea.
Administratie publica
c
Am absolvit facultatea de administratie publica in vara anului 2008, iar in primavara lui 2009 am obtinut prin concurs un post de functionar public intr-o ... (vezi toată discuția)