avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Manuale auxiliare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Manuale auxiliare

Buna ziua,

Se tot vorbeste de manualele auxiliare , cum ca ministrul a interzis utilizarea celor neacreditate de minister, desi, inainte de a fi publicate, a existat un alt guvern care a acreditat manualele. A fost trimisa o nota in atentia inspectoratelor scolare prin care se atrage atentia ca nu se vor utiliza aceste manuale, facandu-se referire la 2 ordine , unul din 2017 cu nr. 4576 si altul din 2002-4916, ordine ce nu sunt publicate in monitorul oficial. Conform Legii 24/2000, art. 11 alin. 1, ordinele se publica in monitor, pentru a intra in vigoare. Este corecta acea nota trimisa de minister?

Alte discuții în legătură

Plasare forta de munca rartermteo rartermteo cine stie ce firme de plasari de munca sunt fara sa fie tepari? sau de plasare internationala de munca ? (vezi toată discuția)
Dupã câte zile intrã în vigoare un ordin de ministru? cristi1112 cristi1112 Dupa cate zile intra in vigoare un ordin de ministru in situatia in care in cuprinsul ordinului respectiv nu se precizeaza o data anume ? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Ce putere au notele de lamuriri cu privire la aplicarea legii 153 /2017 - de pe site-ul ministerului muncii ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Pe site-ul Ministerului Muncii au aparut Note de lamuriri cu privire la aplicarea Legii 153 /2017 agreate de Curtea de Conturi. Va rog ... (vezi toată discuția)